Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Få en specialdesignet løsning med glas på badeværelset

Hvis du vil give dit badeværelse en unik og stilfuld make-over, så kan du overveje at få en specialdesignet glasløsning til dit brusebad eller badekar. Med glas kan du skabe et rent og moderne udseende, samtidig med at du giver mere lys og åbenhed til rummet. Her følger en række gode råd til dig, der vil øge æstetikken på badeværelset.

Få mere privatliv med frostet glas

Når du vælger en specialdesignet glasløsning til dit badeværelse, kan du skræddersy den, så den passer til din personlige stil og dit konkrete behov. Du kan vælge mellem forskellige typer af glas – eksempelvis klart, farvet eller mørkt glas. Du kan samtidig tilpasse størrelsen og formen på glasset til rummets specifikke dimensioner og stil.

En glasløsning kan også give dig mere privatliv. Du kan vælge forskellige niveauer af gennemsigtighed eller frostet glas, hvis du vil have mere privatliv i eksempelvis brusekabinen, samtidig med at du skaber et lyst rum, som føles større. Derudover er glas bare nemt at rengøre og vedligeholde, så du kan holde dit badeværelse pænt og rent.

Gør dit badeværelse mere lækkert – og værdien af din bolig

De fleste boliger har standardløsninger, og det er der ikke noget galt med. Dog kan en specialdesignet glasløsning være en investering i dit hjem, som kan være med til at øge værdien af din bolig. Det skyldes, at specialdesignede glasløsninger tilføjer et luksuriøst og moderne touch, uanset om de bliver brugt til badeværelsesskabe eller brusekabinen.

Du kan eksempelvis vælge at få opført glasvægge i industrielt design, som er en populær trend inden for interiørdesign. En glasvæg tilføjer et moderne og urbant look til badeværelset, hvis den bliver bygget korrekt og passer til rummet. Disse vægge er ofte fremstillet af rå og ubehandlet metal kombineret med glas.

Råt og sofistikeret på én og samme tid

Resultatet er et rum, der er både råt og sofistikeret på samme tid. En af fordelene ved at bruge glasvægge, når du designer dit badeværelse, at de giver mere naturligt lys og åbenhed til rummet. Dette er især vigtigt i mindre rum eller i rum, der mangler vinduer eller naturligt lys som på badeværelset.

Glasvægge kan også være en effektiv måde at adskille forskellige områder, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du har et stort badeværelse. Samtidig bevarer du nemlig følelsen af, at rummet er åbent og sammenhængende. Så hvis du gerne vil give dit badeværelse et nyt udseende, er en specialdesignet glasvæg den perfekte løsning.